pieter klaassen tai chi

In 1998 ben ik op veertien jarige leeftijd begonnen met het beoefenen van Tai Chi. Wat begon als hobby groeide al snel uit tot serieuze sportbeoefening. Inmiddels ligt mijn focus op het overdragen van de kennis die ik in de jaren heb opgedaan. Ik help mensen ontdekken hoe simpel het is om krachtiger, zekerder, effectiever, authentieker en meer ontspannen te zijn. Een betere bezigheid kan ik mij niet bedenken.

pieter klaassen tai chi
Naast mijn werk als groepsleerkracht in het basisonderwijs, richt ik mij op het geven van (dagdeel)trainingen voor bedrijven en het persoonlijke begeleiden van kinderen. Een training of begeleiding is gebaseerd op de gemeenschappelijke filosofie van tai chi en aikido en geven een fysieke vertaling van dagelijkse problemen en uitdagingen. Deze fysieke benadering geeft vaak verrassend heldere inzichten en nieuwe oplossingsmogelijkheden.

pieter klaassen tai chi
In de afgelopen jaren heb ik trainingen mogen verzorgen voor onder andere Heineken, Ziggo, Unilever, De Baak, Heart-Work, Manpower, Rabobank, KLM, ING, CBR, universiteit Delft en Nyenrode Business Universiteit.

contact:
0642018552
Stuur een e-mail.
linkedin