EnerChi: Pieter Klaassen jr.

In 1998 ben ik op veertien jarige leeftijd begonnen met het beoefenen van Tai Chi bij sifu Fei Yuliang in Zoetermeer. Wat begon als hobby en om aan te sterken na een lange periode van ziekte groeide al snel uit tot serieuze sportbeoefening. Na een aantal jaar, vijf dagen in de week te trainen en succesvol te participeren in nationale en internationale wedstrijden ligt mijn focus nu op het overdragen van de kennis die ik in de jaren heb opgedaan. Ik help mensen ontdekken hoe simpel het is om krachtiger, zekerder, effectiever, authentieker en meer ontspannen te zijn tijdens werk of andere dagelijkse activiteiten. Een betere bezigheid kan ik mij niet bedenken.


Naast mijn werk als groepsleerkracht in het basisonderwijs richt ik mij op het geven van (dagdeel)trainingen voor bedrijven. De trainingen zijn gebaseerd op de filosofie van tai chi en aikido en geven een fysieke vertaling van dagelijkse problemen en uitdagingen op het werk. De fysieke benadering geeft vaak verrassend heldere inzichten en nieuwe oplossingsmogelijkheden.


In de afgelopen jaren heb ik trainingen mogen verzorgen voor onder andere Heineken, Ziggo, Unilever, De Baak, Heart-Work, Manpower, Rabobank, KLM, ING, CBR, universiteit Delft en Nyenrode Business Universiteit.

contact:
0642018552
e-mail
linkedin