Sta je voor een lastige keuze in jouw leven? Kom je moeilijk in slaap of loop je ergens op vast? Zit jouw kind niet lekker in zijn vel? Heb jij of heeft jouw kind last van een laag zelfbeeld en negatieve gedachten? Heb je een training meegemaakt en wil je er graag meer mee of wil je dat jouw kind kennis maakt met onze filosofie? Neem dan contact op voor persoonlijke begeleiding.

Volwassenen
(begeleiding door Pieter Klaassen sr.)

Kinderen
(begeleiding door Pieter Klaassen jr.)

Door mijn achtergrond van Tai chi, Aikido en mijn ervaring als leerkracht in het basisonderwijs kan ik jouw kind de juiste handvatten geven om meer zelfvertrouwen te krijgen, weerbaarder te worden en bewuste keuzes te maken.

Elk begeleidingstraject start met een ontmoetingsgesprek bij jou thuis. We bespreken we wat de hulpvraag is en we kijken of het klikt tussen mij en jouw kind. Het is immers erg belangrijk dat jouw kind zich op zijn gemak voelt bij mij en het ziet zitten om samen aan de slag te gaan.

Besluiten jullie na het ontmoetingsgesprek verder te willen, dan geldt het ontmoetingsgesprek als de eerste begeleidingssessie. Besluit je geen traject aan te gaan, dan is dat uiteraard ook goed. In dat geval zal ik alleen mijn reiskosten in rekening brengen.

Als we een traject aan gaan, spreken we af hoe lang dit zal duren en met welke regelmaat we elkaar ontmoeten. In principe hebben we na elke begeleidingssessie een nagesprek. In dit nagesprek bespreken we samen hoe het gaat en wat je thuis kunt doen om jouw kind te ondersteunen. Ik vind het namelijk erg belangrijk dat je als ouder actief betrokken bent bij het leerproces van je kind. Tijdens het traject mag je me bovendien altijd mailen of bellen als jullie ergens tegenaan lopen.