Niets meer, Niets minder.

De maatschappij vraagt steeds meer van je. En dus vraag je steeds meer van jezelf.  Steeds meer mensen vallen om, slepen zich voort van dag naar dag, kunnen geen keuzes meer maken, liggen uren te piekeren, hebben stressgerelateerde lichamelijke klachten en raken burn-out.

Merk je dat je uit balans bent en wil je hier verandering in aanbrengen, dan zijn er veel verschillende therapieën, technieken en hulpmiddelen te beschikbaar. Onze aanpak is er één van. Het belangrijkst is dat je een manier vindt die bij je past. Er is maar één manier om erachter te komen of de Aiki-Aanpak iets voor jou is en of het jou kan helpen om je balans te vinden: ervaar het zelf. Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Het ”kennismakingsgesprek” is tevens het eerste gesprek en duurt ongeveer anderhalf uur. Na dit gesprek bepalen we of we verder gaan. Als het bij het eerste gesprek blijft, is deze kosteloos.

Gaan we verder, dan hebben we in een periode van ongeveer drie maanden, maximaal acht coachings-gesprekken van ongeveer anderhalf uur. Tussen de eerste vier gesprekken zit ieder keer één week, daarna variëren de tussenpozen van twee tot drie weken.

Hoe het traject er precies uitziet zal van persoon tot persoon verschillen, daar het om persoonlijke coaching gaat!

Belangrijk: de Aiki-Aanpak is géén therapie en wil dat ook niet zijn. Jouw eigen keuzes en verantwoordelijkheden staan centraal, niets meer, niets minder.