Selecteer een pagina

Heb je interesse in een training of begeleiding? Heb je een training of begeleiding meegemaakt en heb je een (vervolg)vraag voor één van ons? Wellicht wil je wel iets heel anders weten. Wat het ook is, we vinden het leuk als je contact opneemt. Je kunt ons altijd bellen of mailen. Onze telefoon staat stil, dus je stoort nooit. We mailen of bellen altijd terug, niet altijd binnen een week.

 

Nog geen idee wie van ons je wilt spreken of maakt het je niet uit? Mail dan naar het algemene adres: info@pieterklaassen.nl.

 

Weet je het al wel? Mail of bel dan direct met één van ons.

 

Pieter

Pieter zijn is voor ons vanzelfsprekend. We zijn het alle twee, maar toch beiden heel anders. Vind je het interessant om meer over ons te weten te komen, klik dan hier.

Bedrijfstraining

Kortdurende en meerdaagse trainingen voor kleine en grotere groepen, in het Nederlands en Engels. Neem contact op voor meer informatie.

Individuele begeleiding

Kortlopende begeleiding voor volwassenen en kinderen. Neem contact op voor meer informatie.

Onze filosofie
Contact

Wil je meer informatie, heb je een opmerking of kunnen we je ergens anders mee helpen? Laat het ons weten. We reageren altijd, niet altijd binnen een week. Klik hier om contact op te nemen.

Pieter Klaassen sr.

Pieter Klaassen sr.

06-24533069

aikiart@pieterklaassen.nl

Pieter Klaassen jr.

Pieter Klaassen jr.

06-42018552

enerchi@pieterklaassen.nl