Vanzelfsprekend

Pieter is krachtig, nieuwsgierig, actief en betrokken. Pieter zijn gaat vanzelf, ik kan Pieter niet thuis laten en heb geen knop om Pieter aan of uit te zetten. Pieter is wie ik ben. Alles dat ik heb geleerd en ontwikkeld is onderdeel van mij en kan ik inzetten. Ik luister naar anderen en mijn omgeving en maak mijn eigen keuzes. Om mijn doel te bereiken zet ik voortdurend één stap. Niet iedere keer dezelfde richting, snelheid of afstand, maar ik beweeg.

Pieter zijn is ons startpunt. Vanuit daar doen we wat we doen, ieder op onze eigen manier.

 

 

 

Pieter

Pieter zijn is voor ons vanzelfsprekend. We zijn het alle twee, maar toch beiden heel anders. Vind je het interessant om meer over ons te weten te komen, klik dan hier.

Bedrijfstraining

Kortdurende en meerdaagse trainingen voor kleine en grotere groepen, in het Nederlands en Engels. Lees hier meer over de verschillende opties.

Individuele begeleiding

Kortlopende begeleiding voor volwassenen en kinderen. Lees hier meer over onze werkwijze.

Onze filosofie
Inspiratie

Een verzameling van boeken, artikelen, websites en video’s die we interessant vinden. Je vindt het hier.

Contact

Wil je meer informatie, heb je een opmerking of kunnen we je ergens anders mee helpen? Laat het ons weten. We reageren altijd, niet altijd binnen een week. Klik hier om contact op te nemen.

Pieter Klaassen sr.

Pieter Klaassen sr.

AikiArt

06-24533069

In februari 1984 ben ik begonnen met het beoefenen, bestuderen en vertalen naar het dagelijks leven van het gedachtegoed van Aikido. In eerste instantie als verpleegkundige (A,B,Dialyse) en daarna als leidinggevende (waarnemend-/afdelingshoofd/waarnemend hoofd van de verpleging en directeur) naar mijn medewerkers om als laatste als hoofd P&O het te vertalen naar de gehele organisatie. Vanaf november 2000 ben ik fulltime (24 uur per dag) bezig het gedachtegoed te vertalen naar alledaaglijkse activiteiten en mag van hieruit veel teams en individuen ont-moeten.

Pieter Klaassen jr.

Pieter Klaassen jr.

06-42018552

Op veertien jarige leeftijd ben ik begonnen met het beoefenen en uiteindelijk het lesgeven van Tai Chi. Ik heb een aantal jaar in de marketing en communicatie gewerkt en als leerkracht in het basisonderwijs. Via mijn vader ben ik in aanraking gekomen met de filosofie achter Aikido. De ervaring en kennis die ik heb opgedaan vanuit deze verschillende invalshoeken komen samen in de trainingen en persoonlijke begeleiding. Hierin help ik mensen ontdekken hoe eenvoudig het is om krachtiger, zekerder, effectiever, authentieker en meer ontspannen te zijn.